Hotel de Drift Dwingeloo

Hotel de Drift is en blijft open. De nieuwe Covid maatregelen staan ons toe open te zijn mits we ons aan alle regels houden. Dat deden we al en blijven we dus doen.

Alle kamers zijn volledig ingericht voor een aangenaam verblijf en voldoen aan alle Covid eisen. Ook onze lounge is Covid proof zodat u tijdens uw verblijf overdag en ’s avonds voldoende ruimte hebt. We verzorgen tijdens deze periode eenvoudige maaltijden in onze lounge of, als u dat wilt, op de kamer. Deze restaurantservice is alleen voor onze hotelgasten.

Als u van de mooie Drentse natuur wilt gaan genieten krijgt van ons een ‘onderweg-pakketje’ mee met koffie/thee, wat lekkers en een lunch.

Uiteraard zijn we ook open voor zakelijke reizigers. Ook voor u hebben we alle mogelijke voorzieningen zoals maaltijden, werkplek op de kamer, gratis Wifi en een aparte gespreksruimte (maximaal 4 personen).

Komt u thuis niet aan werken toe en bent u op zoek naar een rustige werkplek dan helpen we u graag met onder andere kamerhuur voor overdag, gratis Wifi, koffie/thee en een rustige werkplek.

Ons hotel met dertien hotelkamers is het comfortabele en gezellige rustpunt in uw vakantie: of u nu een nacht, een weekend of langer onze gast bent. We serveren een uitgebreid ontbijt en heerlijk appelgebak bij de koffie.

Onze kamerprijzen, inclusief ontbijt, variëren van € 53,50 tot € 112,50. Er is gratis WiFi, volop parkeergelegenheid en onbegrensde natuur. Zoekt u een gemoedelijk, gastvrij en vriendelijk geprijsd hotel in Drenthe?

Welkom in Hotel De Drift!

Hotelkamers
Arrangementen