Hotel de Drift Dwingeloo

Goed nieuws! Vanaf donderdag 21 mei (Hemelvaart) is ons hotel weer geopend. Wij nemen natuurlijk alle RIVM-richtlijnen in acht. Hygiëne in het hotel en daarmee het welzijn van ons team en onze gasten staat altijd op de eerste plaats. We hopen u binnenkort gezond en wel in ons hotel en het mooie Dwingeloo te mogen verwelkomen.

Volop rust, prachtige natuur, echte gastvrijheid en gezelligheid. Waar vind je dat nog in het drukke leven van vandaag? Hotel De Drift in Dwingeloo heeft alles wat u zoekt als u even helemaal weg wilt zijn.

Wandelen, fietsen, paardrijden, culturele tripjes, de zomermarkten en dorpscafé’s of gewoon met elkaar genieten van de sfeer en gemoedelijkheid van de wonderschone Drentse omgeving. Nationaal Park Dwingelderveld is onze achtertuin.

Ons hotel met dertien hotelkamers is het comfortabele en gezellige rustpunt in uw vakantie: of u nu een nacht, een weekend of langer onze gast bent. We serveren een uitgebreid ontbijt en heerlijk appelgebak bij de koffie.

Onze kamerprijzen, inclusief ontbijt, variëren van € 53,50 tot € 112,50. Er is gratis WiFi, volop parkeergelegenheid en onbegrensde natuur. Zoekt u een gemoedelijk, gastvrij en vriendelijk geprijsd hotel in Drenthe?

Welkom in Hotel De Drift!

Hotelkamers
Arrangementen