Hotel de Drift Dwingeloo

Ook bij Hotel de Drift volgen we de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus op de voet. In het kader van de richtlijnen van het RIVM staat hygiëne in het hotel en daarmee het welzijn van ons team en onze gasten natuurlijk als altijd op de eerste plaats. Mocht u al gereserveerd hebben en uw reservering graag willen verplaatsen, neem dan telefonisch contact met ons op via 0521 - 59 15 38. We hopen u dan binnenkort gezond en wel weer in ons hotel en het mooie Dwingeloo te mogen verwelkomen.

Volop rust, prachtige natuur, echte gastvrijheid en gezelligheid. Waar vind je dat nog in het drukke leven van vandaag? Hotel De Drift in Dwingeloo heeft alles wat u zoekt als u even helemaal weg wilt zijn.

Wandelen, fietsen, paardrijden, culturele tripjes, de zomermarkten en dorpscafé’s of gewoon met elkaar genieten van de sfeer en gemoedelijkheid van de wonderschone Drentse omgeving. Nationaal Park Dwingelderveld is onze achtertuin.

Ons hotel met dertien hotelkamers is het comfortabele en gezellige rustpunt in uw vakantie: of u nu een nacht, een weekend of langer onze gast bent. We serveren een uitgebreid ontbijt en een heerlijk 3-gangendiner.

Gasten waardeerden ons in 2018 met de Zilveren Zoover Award. Onze kamerprijzen, inclusief ontbijt, variëren van € 53,50 tot € 112,50. Er is gratis WiFi, volop parkeergelegenheid en onbegrensde natuur. Zoekt u een gemoedelijk, gastvrij en vriendelijk geprijsd hotel in Drenthe?

Welkom in Hotel De Drift!

Hotelkamers
Arrangementen