Stedentrips in Drenthe

Dwingeloo en Hotel De Drift liggen in een weids natuurlandschap. Toch zijn er ook leuke en verrassende steden op relatief korte afstand. Het historische stadje Meppel ligt op zo’n 20 kilometer ten zuidwesten van Dwingeloo, Assen ligt net iets verder naar het noorden. Zelfs naar de bruisende stad Groningen kost het u maar net iets meer dan een half uur met de auto.

Zin in een stedentripje vanuit Hotel De Drift?

Ontdek Meppel

Meppel is een historisch stadje aan de grens van Drenthe en Overijssel met ruim 32.000 inwoners. Meppel heeft veel te bieden: van historische panden en sfeervolle grachten tot bruisende evenementen. Leer Meppel alvast kennen op OntdekMeppel.nl.

Dit is Assen

Assen is een heerlijke stad. Gezellig en er is veel te zien en te beleven. Veel meer dan alleen de TT Assen. Er zijn veel bezienswaardigheden, horecagelegenheden en bijzondere musea. Kijk op DitisAssen.nl.

Er gaat niets boven Groningen

Groningen is een wereldstad op provincieformaat. U vindt er alles wat u zoekt in een grote stad. Cultuur, winkels, vermaak, historie. En dan zijn er ook nog de Martinitoren en al die aardige Groningers. Dat zijn er ruim 200.000. Volstrekt logisch dus dat u na een dagje Groningen graag weer terug gaat naar de rust en het comfort van Hotel De Drift.

Dwingeloo en omgeving

Laten we ons dorp en de nabije omgeving niet vergeten. In Dwingeloo zijn geregeld leuke activiteiten. Zeker in de lente en zomer worden er gezellige evenementen georganiseerd. Zelfs Tripadvisor wijdt er een pagina aan. Dichter bij huis vindt u ook op DwingelooNatuurlijk informatie en de agenda.